LAGARDESIGN 2D

WEBSITE.

Lagardesign 2D vertaalt het verhaal van uw bedrijf online. Een fraaie, passende website als hét perfecte uithangbord voor uw onderneming. Een website die goed vindbaar is in Google, gekoppeld is met de populaire social media netwerken en perfect draait op de meest gangbare platformen.

Onze websites zijn eenvoudig door de klant zelf te beheren, het gebruiksgemak voor de klant staat bij ons voorop. Wenst u het beheer uit te besteden, dan neemt Lagardesign dit voor u uit handen.

Lagardesign ontwerpt én realiseert de website geheel in eigen beheer. Eén aanspreekpunt voor het grafische en technische gedeelte. Kortom, hét adres voor uw visitekaartje online!

WEBSHOP.

Lagardesign 2D ontwerpt en bouwt ook complexe webshops voor u. Magento, Prestashop en Woocommerce zijn veelgebruikte platformen die geheel naar eigen behoefte kunnen worden ingevuld. Aan de hand van uw wensen kiezen wij het platform en voorzien wij in een maatwerk invulling.

Monitor uw webshop verkopen, beheer uw voorraad en stuur een nieuwsbrieven met aanbiedingen. Dit zijn allemaal mogelijkheden die Lagardesign voor u kan integreren online.

Dat uw webshop goed gevonden wordt is natuurlijk belangrijk. Lagardesign voorziet daarom ook in een uitgebreid SEO (Search Engine Optimalisation) pakket voor uw webshop.

HUISSTIJL.

Lagardesign 2D ontwerpt ook uw volledige huisstijl. Denk aan een logo, visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Doordat we beginnen met ontwerpen vanuit een concept krijgen we uniformiteit in de online en offline uitingen van uw bedrijf. Eén sterk verhaal in de digitale en fysieke wereld.

Het belang van een professionele en herkenbare huisstijl wordt vaak onderschat. Een professionele huisstijl die door wordt gevoerd online schept vertrouwen in uw bedrijf, producten of diensten.

Lagardesign ontwerpt dan ook met veel plezier een logo of huisstijl waar u trots op mag zijn en waarmee u een verpletterende indruk maakt. Zowel online als offline!

"Laat ons uw verhaal vertellen!"

Contact

Contact InformatieVul onderstaande tekst in ter verificatie:


captcha