LAGARDESIGN 3D

3D VISUALISATIES.

Lagardesign is dé partij voor 3D visualisaties van uw interieur en exterieur. Bent u aannemer, makelaar, projectontwikkelaar of particulier? Lagardesign helpt u uw plan visueel, tastbaar en verkoopbaar te maken. Aan de hand van een schets, plattegrond, 3D model, inmeten op locatie of foto’s van het object werkt Lagardesign naar een compleet 3D model.

Dit model wordt geplaatst in zijn bestaande omgeving, ingericht met een compleet interieur en voorzien van materialisatie tot op het niveau dat we in samenspraak bepalen aan de start van het project. De ene keer volstaat een schetsmatige visualisatie voor een volume studie, de ander keer zijn foto realistische 3D visualisaties gevraagd voor de verkoop van nieuwbouwwoningen.

Wij denken met u mee welke invullingen voor u passend én toereikend is!

3D ANIMATIES.

Ook voor 3D animaties kunt u terecht bij Lagardesign. 3D animaties geven een nog beter gevoel van de uiteindelijke ruimte, inrichting en beleving. Zodra het plan al in 3D is opgezet door Lagardesign is het een kleine stap om hier een 3D animatie uit te destilleren. Tegen een relatief lage meerprijs haalt u meer rendement uit uw presentatie.

Bewegende beelden doen het erg goed op internet. Funda zal uw projecten zelfs hoger ranken door het gebruik van bewegende beelden. Op deze manier bereikt u dan ook de grootst mogelijke doelgroep en wordt uw project nog beter uitgelicht. Dit is dé verkoop tool voor makelaars en projectontwikkelaars die hun projecten een extra impuls willen geven.

Vraag een prijs aan voor een 3D animatie van uw project en ervaar de meerwaarde!

3D ONTWERP.

Lagardesign is ervan overtuigd dat 3D visualiseren op niveau niet mogelijk is zonder ontwerp achtergrond. Door een universitaire design opleiding en jarenlange ervaring in diverse ontwerp vakgebieden (interieur, exterieur en product) is Lagardesign een goede sparringspartner voor uw ontwerp vraagstukken. Diverse CAD software wordt gebruikt voor diverse uitdagingen.

Lagardesign is onderdeel van het collectief Kavel 40. Een samenwerking met Beatrijs La Garde interieurprojecten en Kantoor Princen Ontwerp & BouwProcesBegeleiding. Kavel 40 ontwerpt, begeleidt en visualiseert uw bouwplannen zodat het traject soepel verloopt en u rustig slaapt. Wij laten u mogelijkheden zien, geven u extra inzichten en advies maar u bent degene die bepaalt.

Benader Lagardesign dus ook voor het ontwerp van uw interieur, exterieur of product!

"Hoge kwaliteit artist impressions, interieur ontwerp inbegrepen, snel en betaalbaar!"

Contact

Contact InformatieVul onderstaande tekst in ter verificatie:


captcha
3D Visulisaties

3D Visualisaties - Restaurant Versaen Ravenstein

3D Visualisaties

3D visualisaties

WELLICHT OOK INTERESSANT VOOR U

Kantoor Princen
Ontwerp & BouwProcesBegeleiding

Kavel 40
ontwerpen van binnen naar buiten

Window Experience
unieke 3D beleving in stadscentra